Corona check bij toegang kantine vanaf 25 sept !!!

22 september 2021

Beste leden. 

Zoals jullie weten gaan op zaterdag 25 september de nieuwe maatregelen gelden die passen bij het Corona beleid van de overheid. We mogen gelukkig bijna weer alles doen  en hoeven geen 1.5 mtr afstand meer te houden. De enige maatregel die wel van toepassing is, is de Corona check in onze kantine. (terras is niet nodig)

De kantine valt officieel onder de horecawet en we zijn dus verplicht om daar een controle uit te voeren. Alleen bij volledige vaccinatie, recente genezing en een negatieve test mag je de kantine betreden. Kan je dit niet aantonen dan is het helaas niet mogelijk om de kantine te betreden. Wanneer er controle is dan kunnen wij onze horecavergunning verliezen en moet de kantine simpelweg dicht.

Wij vragen alle leden, ouders en gasten om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Wij zullen als club geen politieagent gaan spelen, maar benadrukken wel dat het sluiten van de kantine voor onze club niet gunstig is.

Zorg dat je altijd een groen vinkje kan laten zien als er controle is bij de ingang van de kantine. We moeten het hier mee doen en we hopen dat de regels voor sportkantines snel aangepast gaan worden.
 
Zie verder de bijlage vanuit de KNLTB. Verzoek is om deze even aandacht door te nemen svp dan wordt het mogelijk nog wat duidelijker voor een ieder.
Mochten er nog vragen bij jullie zijn benader dan 1 van de bestuursleden of geef een reply op deze e-mail.

Groet het bestuur.
horeca-en-coronatoegangsbewijs LTV Laatjes Kaai.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 438 4249

Clubhuis

Pastoriestraat 27
3195 HT Pernis

KVK-nummer

40341872