Tennislessen 2024

Tennislessen 2024.

Beste leden,
 
Voor de mensen die mij nog niet kennen, zal ik me even voorstellen. Ik ben Frank Jonker, 21 jaar en kom uit Pernis. 16 jaar geleden ben ik begonnen met tennissen bij Laatjes Kaai. Wat begon met één keer in de week op de club, is uiteindelijk uitgegroeid tot fulltime tennissen met mooie (inter)nationale resultaten en vanaf komend jaar heb ik de rating 1.
Momenteel ligt de focus meer op het trainen van anderen. Ik vind het erg leuk om mijn kennis van de afgelopen 16 jaar te delen. Ik heb veel lesgegeven in Rotterdam en af en toe ook in Pernis.
 
Vanaf komend seizoen ga ik alle tennislessen (jeugd en volwassenen) verzorgen op L.T.V. Laatjes Kaai. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zal dit zijn op de woensdag en donderdag van 16u-22u (andere dagen zijn te bespreken). Het is ook mogelijk om eerder te starten met lessen (1 december of 1 februari). Dit zal op een binnenbaan/all weather baan zijn in de buurt. Hier zullen extra kosten aan verbonden zijn.
 
Hieronder ziet u de prijslijst voor lessen bij L.T.V. Laatjes Kaai o.b.v. 10 lessen. De getoonde prijzen zijn per persoon.
 
Bent u geïnteresseerd in het volgen van tennislessen? Laat het dan aan mij weten via: [email protected] 
Geef bij het bericht graag de volgende informatie: Voorkeur dag en tijd, begindatum (1 december, 1 februari of eind maart), groepsgrootte (maximaal 4), niveau, leeftijd en gewenste groepspartners.
 
Als u verder nog vragen heeft, dan hoor ik het graag.
 
Met vriendelijke groet,
 
Frank Jonker
 
 
 

 

    

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 438 4249

Clubhuis

Pastoriestraat 27
3195 HT Pernis

KVK-nummer

40341872