Tennislessen 2023

Tennislessen

Tennis jij het liefst elke week met een groep vriendinnen, sla je graag fanatiek een bal met je competitiegroep of les je graag af en toe prive om te werken aan die service: je kan bij ons terecht.

We werken in twee hoofdperiodes: start in april en in september. Daarnaast is het ook mogelijk om les te volgen in de tussenliggende periode. De lesreeksen zijn in serie van tien lessen. Wanneer een les niet kan doorgaan, omdat de banen niet bespeelbaar zijn vanwege het weer zal een les ingehaald worden.

We lessen vroeg in de ochtend tot in de avond 22:00 uur. Je kunt bij inschrijving aangeven in welke grootte en groep je wil lessen (van privé les tot 8 personen). In de winterperiode (november- maart) is het mogelijk lessen te volgen op een andere locatie.

Let op: Wanneer je gaat lessen bij Laatjes Kaai dan is de regel dat je ook lid bent of wordt van deze club. Zonder lidmaatschap dus in principe geen les.

Prijzen

Prijzen voor de tennislessen kun je terugvinden op de website van Smash : https://www.smash-tennis.nl/pernis-ltv-laatjes-kaai/

Prijzen voor de winterlesreeks zijn op te vragen, deze zijn afhankelijk van jullie wens (aantal lessen) en/of voorkeur buiten of binnenlessen. 

Stuur ons gerust een mail als je hier specifieke vragen over hebt info@smash-tennis.nl 


Aanmelden

Via de website van de tennisschool kan je je aanmelden voor de tennislessen.
Na het invullen van je gegevens geef je aan welke dag en tijd jouw voorkeur heeft en met wie je graag zou willen lessen.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging. We proberen zoveel mogelijk aan ieders  voorkeuren te voldoen en wanneer we hiervan moeten afwijken gaan we vanzelfsprekend met je in overleg.

Aanmelden kan via deze link

Wij hebben er ontzettend veel zin in en kunnen niet wachten om te starten, tot snel op de baan.

Groeten namens het hele team, 

Smash | Tennis & Padel

 

    

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 438 4249

Clubhuis

Pastoriestraat 27
3195 HT Pernis

KVK-nummer

40341872