Kom tennissen bij LTV Laatjes Kaai

26 februari 2024


Nog een kleine 4 weken dan is het weer zover dan begint er weer een nieuw tennisseizoen bij LTV Laatjes Kaai. De banen zijn opnieuw geprepareerd door ons vrijwilligersteam, op wat kleine klusjes na zijn we er weer helemaal klaar voor.

Dat lichaamsbeweging gezond is, weten we inmiddels allemaal. Regelmatige matig intensieve lichaamsbeweging gaat gepaard met sterkere botten en een lager risico op overgewicht, diabetes en hart- en vaatziekten. Onderzoek wijst uit dat van alle sporten tennis een gezonde en goede keuze is. Niet alleen vanwege de directe gevolgen voor de fysieke en geestelijke gezondheid, maar ook omdat je tennis je leven lang kunt beoefenen. Juist dat maakt dat je optimaal van de gezondheidsvoordelen kunt profiteren. https://www.tennis.nl/.../fit.../de-10-voordelen-van-tennis/
Mogelijk dat wanneer u dit bericht leest dat bij u de zin ook heeft toegeslagen om ook eens een balletje te willen gaan slaan of misschien wel om lid te worden van LTV Laatjes Kaai (jeugd en senior) Dat kan allemaal, het eerste jaar lidmaatschap voor maar 80 euro voor een seniorlidmaatschap en 25 euro voor een jeugdlidmaatschap. (exclusief tennislessen). Ook kunt u het gehele jaar - 7 dagen per week gebruik maken van de banen en meedoen aan alle activiteiten die plaats vinden binnen de club.

Is uw interesse gewekt of wilt u wat meer info over de tennissport kijk dan is op onze website : www.laatjeskaai.nl of stuur een e-mail naar: [email protected].
Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen op onze gezellige vereniging gelegen aan de pastoriestraat 27 in pernis.
LTV Laatjes Kaai.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 438 4249

Clubhuis

Pastoriestraat 27
3195 HT Pernis

KVK-nummer

40341872