Update Laatjes Kaai tennis

29 mei 2021

Beste leden, jeugdleden en ouders-verzorgers, 
 
Het kabinet heeft gisterenavond tijdens de persconferentie aangekondigd dat ‘stap 3’ van het openingsplan van het kabinet vanaf zaterdag 5 juni kan worden gezet. Officiële club overstijgende wedstrijden voor jeugd t/m 17 jaar zijn dan weer toegestaan, zowel binnen als buiten. Ook de horeca op ons complex mag onder voorwaarden weer open. 

Heel goed nieuws dus, want dit betekent dat in ieder geval de verkorte tenniskids rood en junioren competitie groen gespeeld kan gaan worden.(vanaf 13 juni) Publiek bij jeugdwedstrijden en interne wedstrijden is nog even niet toegestaan. Spelers vanaf 18 jaar mogen nog geen competitie spelen, maar onderlinge wedstrijden tussen sporters van laatjes kaai zijn wel toegestaan. Competitie voor spelers vanaf 18 jaar volgt dan in het najaar. Hier is de wedstrijdcommissie mee bezig.

Terrassen op sportlocaties mochten al open tot 20.00 uur, maar nu kunnen we vanaf 5 juni zowel buiten op het terras als binnen in het clubhuis een drankje drinken tot 22.00 uur. Uiteraard gelden hierbij de horeca regels, zoals zitplaatsen en max. 50 personen op een terras of in het clubhuis. Volwassenen houden altijd 1.5 meter afstand en zitten met maximaal 4 personen aan een tafel. Kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden. Barrooster 2021 gaat dan ook weer in en zal dit weekend nog gecommuniceerd worden met jullie want deze heeft Jan van Kampen inmiddels gemaakt. De kantine en het terras zijn er klaar voor 🍻 met heel veel dank aan het vrijwilligers-klusteam o.l.v Aad Vermeer.

De verdere details van deze versoepelingen en wat we verder kunnen en mogen gaan doen zullen we proberen zo snel mogelijk helder te krijgen en na dit weekend naar jullie communiceren. De richtlijnen vanuit de KNLTB zijn dan ook geüpdatet.
 
Informatie over de jeugdcompetitie rood en groen volgen ook begin volgende week. (1e competitiedag is zondag 13 juni)
 
Hou jullie mailbox dus in de gaten.
 
Fijn weekend allemaal en op naar hopelijk een leuk vervolg van tennisjaar 2021.
 
Namens het bestuur Laatjes Kaai. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 438 4249

Clubhuis

Pastoriestraat 27
3195 HT Pernis